PALVELUT

GRAAFINEN SUUNNITTELU JA VALOKUVAUS

Tekijämme   T o û a   on etevä taittaja, valokuvaaja ja graafinen suunnittelija, jolta luonnistuu niin kirjan ja muiden julkaisujen taitto kuin visuaalisen ilmeen suunnittelu tuotteelle tai yritykselle.

ota yhteyttä     toua@air-art-oy.fi

KUSTANNUSTOIMITUS

Kustannustoimitus yhteisössämme tapahtuu koko porukan voimin, saat siis viisaan ja innovatiivisen parviälyn kehittämään teostasi valmiiksi kirjaksi.

Kustannustoimitus käsittää oikoluvun, taiton ja ohjauksen kirjasi luomisprosessissa.

KIRJAILIJA

V e i k k o    on yhteisömme perustajajäsen, yhteiskuntatieteiden tohtori, lentoupseeri, majuri evp ja tietokirjailija. Hän on kustannustoimi-tuksemme johtaja ja kirjasi luomisprosessin ohjaaja. Kirjailijamme voi tilata myöskin kirjoittamaan vaikka elämänkertasi.

ota yhteyttä    veikko@air-art-oy.fi

UNIIKIT KÄSITYÖT

Yhteisömme tekijä  A l e k s i  on meidän oma all-around-jack ja tuotevarastomme ylläpitäjä, joka on kuitenkin erityisesti soitinrakennuksen ja käsitöiden taitaja. Soitinlaaksolta voikin tilata yrityksellesi yksilöidyn yrityslahjan!

TAITEILIJA JA KUVITTAJA

Taiteilijamme   I i s a k    A i k a    on vapaa taiteilija, joka omien teostensa, käsitöidensä ja luonnontuotteiden lisäksi kantaa kortensa kekoon kuvittajanamme esimerkiksi kirjojen kansikuvia varten.